У Рівному депутати погодили кандидатури, які входитимуть до спостережних рад

31.01.2022 12:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Депутати Рівненської міської ради, під час сесії, погодили кандидатури які входитимуть до спостережних рад Центральної Міської лікарні, Пологового будинку, Дитячої міської лікарні і Міської лікарні № 2.
 
Депутати фракції "Батьківщина" разом з депутатами фракції "Слуга Народу" виступили проти та наполягали на перенесенні цього питання у зв'язку з порушенням законодавства щодо призначення осіб та відсутності попереднього оприлюднення на сайтах медзакладів.
 
Голова фракції ВО "Батьківщина" Галина Кульчинська вказувала на порушення ще до початку сесійного засідання. За її словами, такі дії зумовлені можливим підписанням законопроєкту, який розширить повноваження спостережних рад щодо управління медичними закладами, а членам цих рад передбачається і виплата заробітних плат.
 
Крім того, не проводилися публічні обговорення, як того вимагає закон.
 
"Точно знаю, що заяви окремих депутатів, громадських діячів, щодо входження в спостережні ради були просто проігноровані", – зазначила пані Галина у мережі "фейсбук".
 
Однак 20 з 35 присутніх депутатів проголосували за це рішення.
 
null
 

null
 

null
 

null
 
 
Джерело: Рівне News

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews