На Рівненщині зіткнулися потяг і вантажівка, є постраждалі (ВІДЕО)

03.02.2022 16:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Повідомлення про зіткнення поїзда та вантажного автомобіля на залізничному переїзді у Дубно надійшло до поліції сьогодні, третього лютого, о першій годині. Відео зіткнення опублікувала поліція Рівненської області. Також правоохоронці повідомили про стан травмованих у ДТП.

Повідомляє поліція Рівненської області.

До поліції про це ДТП повідомлення надійшло третього лютого о першій ночі. За словами пресофіцерки Нацполіції області Катерини Загурської, водій вантажного автомобіля Scania із напівпричепом, 37-річний житель Гощі, проїжджав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Він протаранив перший шлагбаум і зупинився на коліях.

Машиніст пасажирського потягу Київ — Івано-Франківськ застосував екстрене гальмування, але зіткнення відбулося. У нього медики виявили політравму, переломи і забої. Чоловіка доправили до реанімації, розповіла Катерина Загурська. Пасажири потяга не травмувалися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews