У Нетішині працює «Сервісний центр з надання послуг з теплопостачання, водопостачання та водовідведення»

05.02.2022 09:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
З 1 лютого 2022 року розпочав роботу «Сервісний центр з надання послуг з теплопостачання, водопостачання та водовідведення», який знаходиться за адресою вул. Варшавська, 5/1.
 
У центрі можна укласти договір, подати заявку про взяття на облік приладів обліку води та теплової енергії. Працівники сервісного центру також приймають покази приладів обліку від юридичних та фізичних осіб та надають рахунки й інформацію про нарахування плати за комунальні послуги для фізичних та юридичних осіб.
 
Телефони сервісного центру розміщені на вебсайті Хмельницької АЕС у розділі «Комунальне господарство» https://bit.ly/3Gtfyoj
 
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в м. Нетішин, пов’язаної із захворюваністю на COVID-19, адміністрація Комунального господарства просить обмежити відвідування Сервісного центру до зняття карантинних обмежень та усі нагальні питання вирішувати в телефонному режимі.
 
Джерело: ХАЕС

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews