На Березнівщині податківці натрапили на заклад з відсутнім розрахунковим терміналом та безакцизним алкоголем

10.02.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Працівниками ГУ ДПС у Рівненській області в ході проведення фактичної перевірки в одному із торгівельних закладів Березнівщини, що належить фізичній особі – підприємцю, було встановлено непроведення розрахункових операцій через РРО, порушення використання режиму програмування із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД для підакцизних товарів, неведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації та реалізація алкогольних напоїв з ознаками підробки марок акцизного податку на алкогольних напоях.

За результатами перевірки алкогольна продукція з ознаками підробки марок акцизного податку була вилучена працівниками ГУ Нацполіції у Рівненській області.

За наслідками перевірки до фізичної особи – підприємця  буде застосована фінансова санкція у розмірі 32,5 тис гривень.

Головне управління ДПС у Рівненській області наголошує, що споживачі підакцизної продукції мають бути обачними – купувати горілчану і тютюнову продукцію, марковану акцизними марками встановленого зразка, і перевіряти у фіскальному чеку відображену суму акцизного податку.

Перевірити достовірність чеку можна за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/cashregs/check.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews