Енергоатом відзначив День єднання України (ВІДЕО)

17.02.2022 11:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

ДП «НАЕК «Енергоатом» активно долучилося до загальнодержавної акції з нагоди Дня єднання України. О 10:00 на будівлях офісів Компанії та всіх її чотирьох атомних електростанцій – Запорізької, Южно-Української, Хмельницької та Рівненської – урочисто підняли державні прапори.

Працівники Енергоатома на всіх майданчиках НАЕКа доєдналися до патріотичного флешмобу #UAразом й урочисто виконали державний гімн.

«Сьогодні ми відзначаємо День Єднання. Тож зібралися, щоб підтвердити: ми – єдині, ми – згуртовані, ми – разом! Український народ у скрутні часи завжди демонстрував свої найкращі якості – єдність та волю до перемоги. Ми віримо у власні сили і продовжуємо разом будувати наше майбутнє. Сьогодні ми сильні як ніколи, нас об’єднує любов до України, єдиної та неповторної. І якщо на неї хтось нападе, ми відповідатимемо гідно та рішуче»

  керівник НАЕК «Енергоатом» Петро Котін

Ця хвилююча подія вкотре підтвердила: українські атомники єдиним фронтом стоять на захисті нашої держави, стабільної роботи її економіки й виробництва чистої та доступної електроенергії.

Захищаємо, а не панікуємо!

Наша сила – в єднанні!

Слава Україні!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews