Депутатка Рівненської міської ради заявила про підтримку головного лікаря Євгена Кучерука

21.02.2022 21:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Як би хто не бажав відволікти увагу громади від питання щодо продовження контракту головному лікарю КНП «Центральна міська лікарня» РМР Євгену Кучеруку, владі міста таки доведеться навчитися пояснювати рівнянам прийняття своїх рішень.
 
null
Бійка, організована окремими депутатами під час сесії Рівнеради 

 
Про це заявила депутатка Рівненської міської ради Олександра Коваленко. 
 
«За рік депутатства я бачила різні події, чую різні думки і навіть не дивуюсь деяким прийнятим рішенням... Але сьогоднішня бійка, організована окремими депутатами під час сесії Рівнеради, мене вразила.
 
Як би хто не бажав відволікти увагу громади від питання щодо продовження контракту головному лікарю КНП «Центральна міська лікарня» РМР Євгену Кучеруку, владі міста таки доведеться навчитись пояснювати рівнянам прийняття своїх рішень.
 
Півторатисячний колектив опорної нашої лікарні хоче знати, чому Євгеній Кучерук, керівник закладу, який вивів наш міський заклад в лідери по якості надання послуг серед медичних закладів України, не має права на продовження контракту. 
 
Рівненська центральна міська лікарня розташована на моєму #ШостийОкруг#ПідтримуюКолектив Рівненської міської лікарні і її керівника!» 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews