Звернення генерального директора ВП «Хмельницька атомна електростанція» Андрія Козюри

24.02.2022 13:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Звернення генерального директора ВП «Хмельницька атомна електростанція», депутата Хмельницької обласної ради Андрія КОЗЮРИ.
 
Шановні працівники ВП ХАЕС, мешканці міста Нетішин та Хмельницької області, громадяни України!
Війна, яка триває вже 8 років, сьогодні прийшла до кожного громадянина нашої держави. В Україні введено військовий стан, всю інфраструктуру переведено у режим надзвичайної ситуації. Працівники Хмельницької АЕС продовжують працювати та забезпечувати безпечну роботу енергоблоків ХАЕС. Усі об’єкти Хмельницької АЕС знаходяться під посиленою охороною. Хмельницька атомна електростанція працює в штатному режимі.
 
У цей важкий для нашої країни час звертаюся до вас з проханням зберігати спокій, не сіяти паніку, продовжувати виконувати свої обов’язки. Зараз найбільший наш ворог після окупантів – це паніка. Діяти потрібно врівноважено та не створювати хаосу. Не піддаватися на провокації. Не створювати черги в магазинах та на заправках, вести себе спокійно та толерантно. Не слухати ворожі голоси. Користуватися лише перевіреними джерелами інформації. Не поширювати чутки. Займатися, по можливості, поточною роботою, і думати про те, як у ці важкі для країни дні бути корисним своїй державі.
 
Слава Україні! За нами правда та перемога!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews