Навчання з домедичної допомоги знову відкриті для усіх охочих у Рівному

07.04.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Розпочинається повторний збір заявок від усіх охочих пройти навчання з домедичної допомоги. 

Ще до повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, за допомогою онлайн форми, ми реєстрували у списки бажаючих отримати знання з допомоги постраждалим до приїзду медиків. Однак, враховуючи події, які починали розгортатись в Україні, при спробі сформувати групу на навчання серед усіх, хто зареєструвався - лише 1/10 рівнян перебували в Рівному та готові були прийти на навчання. 

Отже, якщо ви перебуваєте у Рівному та маєте бажання пройти навчання з домедичної допомоги постраждалим у разі надзвичайної ситуації, необхідно заповнити онлайн форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtTxyj3jILQBZ3o3XjZJKtqoF2vkUgHW-oUyTOMoGO0iR9bA/viewform?fbclid=IwAR0jBEyUGzHJQYeIMb-csLj5WZcHcoPADbcV1lzQ7JDGtOBzcrl4Oo4BSvk (навіть якщо ви її заповнювали ще до 24.02.2022, потрібно заповнити повторно) та Вас буде включено у списки для проведення навчань. Про дату, час та місце проведення таких навчань додатково інформуватимемо за вказаним Вами контактним номером телефону у формі. 

На сьогодні в різних регіонах України під обстріли та авіаудари потрапляють мирні громадяни, автомобілі швидкої допомоги, дитячі будинки, лікарні та житлові райони. У таких умовах сотні поранених та тисячі евакуйованих потребують своєчасної допомоги ще до приїзду медиків. Зважаючи на те, що відбувається на сьогодні, інструкторами з домедичної допомоги першочергово проводяться навчання із зупинки критичних кровотеч, надання допомоги при травмах та опіках та навчання із сортування серед потерпілих, що є досить важливим при масовій кількості постраждалих.

Пам’ятаймо, що своєчасно надана допомога не лише збереже здоров’я, а й продовжить життя.

Управління охорони здоров'я м.Рівне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews