Для Сум зібрали 13 тон гуманітарної допомоги, - Артур Палатний

09.04.2022 09:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 

«Волонтерський штаб «Українська команда УДАР» продовжує доставляти гуманітарну допомогу в Чернігів і Суми. Ці міста сильно постраждали від російських нелюдів, тому підтримка вкрай необхідна. Дмитро Лантушенко замовив необхідні ліки і їх оперативно доставили в Суми. Та одразу передали тим, хто цього потребував. Зараз на підході ще один вантаж на 13 тонн з продуктами харчування і речами», - заявив Артур Палатний.

За його словами, нещодавно гуманітарну допомогу було доставлено у Чернігів та Бучу.

null
Фото з мережі Інтернет

«Також доставили вантаж у Чернігів до Владислава Атрошенко і Олександра Ломако від депутатів Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, Ігор Ходак та Ігор Гундич. Днями привезли гуманітарну допомогу у Бучу. Зараз плануємо ще декілька виїздів у межах Київської області», - розповів Палатний.

Він подякував кожному, хто зараз цілодобово працює над пошуком, логістикою і доставкою вантажів.

null
Фото з мережі Інтернет

«Пишаюся нашою командою! Працюємо задля перемоги!», - наголосив керівник волонтерського штабу «Української команди УДАРу».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews