Сьогодні Рівне прощатиметься із померлим прикордонником, який служив на передовій

06.05.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Війна принесла у наші життя жахи, які може не витримати навіть сильне молоде серце захисника.
 
23-річний рівнянин, амбітний, життєлюбний прикордонник, старший лейтенант Артем Супрун помер на передовій.
 
Артем пішов слідом за мрією батька. Чоловік хотів, аби його сини стали військовими, тож після навчання у Рівненській українській гімназії, РЕПЛ хлопець вступив у Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. По закінченню гордо покрокував військовою стежкою — обрав прикордонну академію імені Богдана Хмельницького.
 
Пізно ввечері Артему, який служив на передовій — у Запорізькій області — стало зле. На жаль, медикам врятувати життя прикордонника не вдалося. Молоде серце зупинилося.
 
Щирі співчуття мамі Надії та братові Денису, який захищає суверенітет України на кордоні з білоруссю. Мужності і сили впоратися із болем втрати.
 
Громадська панахида та прощання з Артемом Супруном відбудеться завтра, 6 травня, об 11.00 на площі перед Покровським собором, об 11.30 розпочнеться заупокійна служба. Поховають його на кладовищі Нове.
 
Пресслужба Рівненської міськради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews