Нова поштова марка про «Русскій воєнний корабль» вже у Рівному. Скільки їх на всю область

24.05.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівне символічно відзначило 40-ий день потоплення крейсеру “Москва”. Саме вчора у нашому місті відбулось погашення поштових марок із серії “Русскій воєнний корабль...”

Марка представлена у двох варіантах “Русскій воєнний корабль… ВСЬО! Слава Нації”. Їх тираж 2 мільйони примірників. А другий номінал - “Русскій воєнний корабль… ВСЬО! Смерть ворогам”. Їх тираж - три мільйони примірників.

На марках, окрім назви випуску, у траурній рамці зафіксовано дату 14.04.2022 - «чорний день» в історії російського флоту.

Учора по всій Україні розпочалася реалізація блоків цих марок. Блок складається із трьох марок та трьох купонів. Одна людина може придбати не більше двох блоків. Вартість блока 69 грн і $4,5.

Рівненщина отримала 9 тисяч блоків таких марок. Це перший транш, другий буде 27 травня, у п’ятницю, а третій транш — 3 червня. Продаватимуться марки у всіх відділеннях.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews