Цікаві завдання, музичні паузи і не тільки: в Рівному знову проводитимуть курси української мови

30.05.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Для тих, хто хоче удосконалити рівень української розмовної, ефективно використовувати державну мову в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування, пропонуємо курси вивчення української мови.

Цікаві завдання в дружному колі, музичні паузи, арт-терапевтичні хвилинки, майстер-класи, зустрічі із творчими людьми – і ви легко подолаєте мовний бар’єр, удосконалите українську в супроводі сучасних та креативних педагогів. Можливі заняття із вивчення української мови для ваших дітей чи внуків.

Чекаємо вас на першу зустріч 31 травня о 14.30 у Рівненській спеціалізованій школі №15 (вул.Пушкіна, 17). У закладі є укриття. 

Зареєструватися на курси або отримати детальнішу інформацію можна за телефоном 0971660936 (Мирослава).

Наше перше заняття буде тематичним - День дитинства, адже ми всі родом із Країни дитинства, а 1 червня - День захисту дітей. 

Курси відбуваються за підтримки міського голови Олександра Третяка з ініціативи міського об’єднання «Просвіта» ім. Т.Шевченка.

Відгуки від гостей нашого міста та рівнян про перший цикл таких курсів, кожне заняття яких було тематичним і містило, окрім навчальної, мистецьку, здоров'язбережувальну  чи народознавчу складові, дуже теплі та позитивні. Наприкінці курсів усі випускники отримують відповідні сертифікати.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews