На Рівненщину переїхав ще один бізнес - кавовий

17.06.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Дубенщину релокували кавовий бізнес. «Royаl Life» у Києві розпочала працювати у 2012 році, а в 2022 році – вже на Рівненщині.

 

Дубенщину підприємці обрали не випадково. Керівник «Royаl Life» народився в смт Демидівка. Сьогодні фірма починає нарощувати потужності, адже до війни виробляли 30 тонн сировини на місяць.

Разом з виробництвом переїхали 4 працівників із сім’ями. Тепер на підприємстві працюють ще 8 осіб із Демидівки. Мають плани і на розширення - до 30 робочих місць, тому що попит перевищує пропозицію.

 

Нагадаємо, у Рівненській області уже почали працювати передислоковані виробнича кавова компанія «Есмеро-Сервіс» та продавець преміальної кави ТМ «Finca Coffee». За підтримки Центру релокації бізнесу при Рівненській ОВА вони перевезли на Рівненщину виробництво, складські запаси і планують розвивати бізнес тут.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews