На Рівненщині від початку року започаткували власну справу понад дві тисячі підприємців

17.06.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

За січень-травень поточного року на Рівненщині започаткували власну справу 2135 платників податків, з яких 310  суб'єктів господарювання - юридичних осіб та 1825 -  фізичних осіб-підприємців. Зокрема, у березні - травні розпочали бізнес  965 нових підприємств та ФОП.

Усього станом на 01.06.2022 у податковій службі області на обліку перебуває 65319 платників, зокрема, 25993 юридичних осіб та 39326 фізичних осіб-підприємців.

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу, що податкові онлайн послуги для представників бізнесу і громадян доступні в Електронному кабінеті платника: https://cabinet.tax.gov.ua. Крім того, корисні сервіси та можливості для суб'єктів господарювання пропонує портал Дія.Бізнес: https://business.diia.gov.ua.

Також платники податків можуть приєднатися до чатів ДПС:

- з вебпорталу Державної податкової служби України, розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/;

- з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР)

https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews