БК Рівне та БК Тернопіль зійшлися на майданчику, щоб підтримати ЗСУ

04.07.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

БК Рівне та БК Тернопіль 2 липня у Рівному провели баскетбольний матч на підтримку Збройних сил України. Це перша гра між професійними командами від початку повномасштабного російського вторгнення.

Матч мав незвичний формат – за обидві команди зіграли їх президенти Сергій Ліщук та Ігор Комендант, вийшов на майданчик тренер тернополян Дмитро Забірченко, а за чоловічу команду Рівного дебютувала гравчиня жіночої команди Вікторія Шматова.

- Хлопці ставились до мене більш лояльно, тому і гралося, як і з дівчатами, але коли потрібен був результат, тоді вже я сиділа на лавці і хлопці показали свою силу і міць на всі 100%, - розповідає гравчиня.

Товариська гра завершилась перемогою господарів майданчику з рахунком 67-60.

- У Рівному завжди приємно грати. Знаєте, коли нас запросили на такий благодійний матч на підтримку ЗСУ, ми одразу погодилися і зрозуміли, що також для глядачів, які скучили за баскетболом буде дуже приємно, — розповів тренер тернополян Дмитро Забірченко.

- Дуже важливо було показати людям, показати суспільству, що Україна є, Україна буде, спорт в Україні буде, баскетбол так само — незалежно ні від чого. Наші хлопці, які боронять нас на фронті, велика їм шана, честь і хвала за те, що ми можемо провести таке дійство, — додав президент БК Рівне Сергій Ліщук.

На зображенні може бути: 1 особа, торт та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди займаються спортом, м’яч та у приміщенні

Пресслужба БК Рівне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews