Понад 250: стільки локацій може запропонувати Рівненщина для підприємств-переселенців

12.07.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненщина – область з найбільшою кількістю об’єктів для релокації бізнесу. На сьогодні регіон пропонує 253 місця для евакуйованих підприємств. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Сайт Restart business (https://restartbusiness.in.ua/), який допомагає підприємцям переїхати в ту чи іншу область України, визначив Рівненщину найбільш привабливою. Мова йде про об'єкти нерухомості, земельні ділянки, житло для персоналу. Також на сайті розміщена економічна інформація про громади області», - зазначив Віталій Коваль.

Очільник області нагадав, що сьогодні на Рівненщину переїхало 34 підприємства. А також Луганський державний медичний університет, Харківський інститут медицини і біомедичних наук та Луганський онкодиспансер. 

При Рівненській ОВА продовжує працювати Центр економічного розвитку та релокації бізнесу. Його мета — супровід переведення бізнесу із постраждалих від війни регіонів в нашу область. Рівненська ОВА постійно працює з бажаючими релокуватися в нашу область.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews