Під час благодійного турніру з футболу «Кубок ХАЕС – 2022» зібрали допомогу для ЗСУ

20.07.2022 14:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Під час благодійного турніру з футболу «Кубок ХАЕС – 2022» зібрано понад 65 тисяч гривень на потреби Збройних сил України.

Протягом трьох тижнів у місті атомників тривали футбольні баталії, у яких взяли участь професіонали й аматори різних вікових категорій. За результатами турніру перемогу здобули футболісти енергоремонтного підрозділу Хмельницької АЕС. Команда «Діди та правнуки» посіла друге місце. Спортсмени Енергетика стали третіми.

Нагороджено також кращих спортсменів турніру, якими заслужено стали футболісти команд призерів. Відзначено і молодших спортсменів подяками у номінаціях «Бойовий дух та жага до перемоги» - команду «КДЮСШ-2005», а «За мужність та проявлену стійкість» - команду «КДЮСШ-2006». 

Нагороди учасникам турніру вручив генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, який зазначив, що кожен із заходів, які організовує Хмельницька АЕС, проводяться з метою збору коштів для ЗСУ та направлені на об’єднання нашого суспільства задля перемоги над зовнішнім ворогом.

Наближаємо перемогу разом!

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews