У Рівному в «Етносадочку» збирали кошти для ЗСУ

01.08.2022 21:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

«У ці непрості та болючі часи згадуються слова із книги: «Живі струни. Бандура і бандуристи» великого рівненського Гомера Уласа Самчука про те, що українську історію творять герої, поети і кобзарі...», - Ірина Баковецька-Рачковська.

До Дня Української державності з ініціативи Рівненської організації Національної спілки письменників України та КЗ "Рівненський обласний центр народної творчості" РОР за підтримки Управління культури та туризму Рівненської ОДА в "Етносадочку" на території Рівненського обласного центру народної творчості відбувся благодійний захід для збору коштів на ЗСУ, який згуртує письменників, митців, інтелігенцію, українську громадськість - фолк-літературний салон: "Герої, поети і кобзарі"!

Сьогодні український народ згуртувався для захисту своєї держави, ідентичності, цілісності - вистоїмо, поборемо, переможемо! А наша мова, культура, традиції стали у світі символом незламності та нескореності!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews