У Рівному відбулися боксерські поєдинки на підтримку Азову

15.08.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав товариські поєдинки з боксу. Усі зароблені кошти від благодійників будуть спрямовані на підтримку полку «Азов».

«Із 24 лютого багато чого змінилося. У нас з’явилися нові символи, асоціації і значення. Тепер, коли чуємо слова відвага, відчайдушність, і міць, то  знаємо, що це – «Азов». Тому в їхню честь та на їх підтримку й проводився турнір. Відвідувачі донатили добровільні пожертви до спеціальної скриньки. Зібрані кошти організатори передадуть на потреби полку «Азов», - розповів Віталій Коваль. 

Так, у зустрічі взяли участь команди із Рівненської, Волинської, Львівської та Харківської областей. Змагалися юнаки та дорослі чоловіки у 9-ти вагових категоріях (від 40 до 92+ кг). 

Очільник області подякува Рівненській обласній організації федарації боксу України та  Спортивному  простору "Праджат" за ініціативу.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews