Електронна черга у департаменті соцзахисту в Рівному: наскільки вона затребувана

31.08.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Електронна черга в Департамент соціальної політики Рівненської міської ради - працює. Вже два тижні як відвідувачі користуються її перевагами. За цей час спростився процес координації, до якого спеціаліста, в який робочий кабінет потрібно звернутися.
 
Загалом у Департаменті обліковується понад 37 тисяч отримувачів різноманітних допомог, компенсацій. Також тут обслуговують не лише рівнян, а й внутрішньо-переміщених осіб, а це понад 20 тисяч осіб. Тож питання зручності та швидкості обслуговування актуальне і важливе. Лише за перший тиждень запуску електронної черги видали понад півтори тисячі талонів, у середньому це 253 відвідувачі за день, розповів директор департаменту Сергій Черній.
 
У департаменті триває робота над впровадженням попереднього запису на прийом. Як зауважив Сергій Черній, у планах, що він запрацює у середині вересня.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews