На Рівненщині зменшили комендантську годину та зняли обмеження на продаж алкоголю. Для чого це потрібно

14.10.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині змінено час комендантської години - з 00:00 до 05:00. Таке рішення прийняла Рада оборони області. Воно починає діяти із понеділка, 17 жовтня.

Це питання винесли через колективні звернення власників бізнесу нашого регіону. В низці областей України вже прийнято рішення про скорочення тривалості комендантської години. Воно доцільне з економічної точки зору. Тож наша Рада оборони ухвалила його одноголосно.

Також скасували Наказ начальника Рівненської обласної військової адміністрації від 13 квітня 2022 року № 119 «Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі».

Нині критично важливо наповнювати бюджет усіма законними способами. Це кулі, це шоломи, це бронежилети для наших військових. «Економічний фронт» мусить підсилювати ЗСУ. Без цього перемога дається важкою ціною.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews