У Рівному запрацює новий департамент

21.10.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Рівному запрацює Департамент цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

На шляху до реалізації цифрового розвитку у місті Рівному необхідні структурні підрозділи, що безпосередньо будуть виконувати завдання по загальнодержавних проєктах Міністерства цифрової трансформації на місцях.

Мінімізація витрат, підвищення ефективності, перехід до режиму «без паперів», а також багато інших зручностей - це і є головні завдання новоствореного Департаменту.

- Ми продовжуємо оптимізувати роботу державних та адміністративних структур, щоб економити час та ресурси кожного. І вже фіксуємо позитивні зміни: рівняни, переселенці, і ті, хто побував за кордоном, відзначають, що рівень сервісності, швидкості обслуговування, доступності послуг у нашій громаді - дійсно не гірше європейського, - відзначив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Пресслужба Рівнеради та ЦНАПу


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews