Волонтери рівненського обласного штабу відправили на Схід 19 вантажів

03.11.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівненський обласний волонтерський штаб, створений за ініціативи Рівненської обласної ради та ОВА, у жовтні спрямував 19 вантажів до населених пунктів Херсонської, Донецької, Луганської та Харківської областей. Там наразі найбільше потребують допомоги наші військові, жителі деокупованих територій та населених пунктів, де відбуваються активні бойові дії.

Також за минулий місяць волонтерський штаб здійснив 2005 видач гуманітарної допомоги, завдяки чому допомогу змогли отримати більше 5674 людини.

Допомогу отримали родини загиблих та зниклих безвісти українських військових, військовослужбовці ЗСУ, ТРО та вимушено переміщені особи, які проживають на Рівненщині. Директорка КЗ «Ветеранський простір», координаторка волонтерського штабу Ольга Яковлєва щиро подякувала кожному, хто відгукується на потреби штабу.

Загалом за період діяльності Рівненського обласного волонтерського штабу було здійснено 28156 видач гуманітарної допомоги, завдяки чому допомогу змогли отримати більше 73794 людини.

Також було виготовлено 1500 окопних свічок, які стають рятівним джерелом світла і тепла для наших захисників України.

Додатково у штабі здійснюється інформаційна, консультаційна, психологічна допомога людям, які постраждали внаслідок війни.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews