Питання укриттів у Рівному досі на часі, - «Батьківщина» Рівненщини

04.11.2022 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Днями у Рівному відбулось друге пленарне засідання сесії Рівнеради восьмого скликання. Партійці «Батьківщини» підняли питання облаштування укриттів, а також контролю за витратами на такі облаштування. Питання укриттів – досі актуальне і залишатиметься таким певний час, - вважають у «Батьківщині».

Голова фракції «Батьківщини» у міській раді Галина Кульчинська запропонувала створити три контрольні депутатські комісії з використання коштів міста на облаштування і утримання укриттів за такими напрямками:

  • Використання коштів на облаштування укриттів в освітніх і медичних закладах міста
  • Використання коштів на облаштування укриттів в дошкільних і культурологічних закладах міста
  • Вивчення ситуації з укриттями, що знаходяться в житлових будинках міста і перебувають на балансі міського управління комунальною власністю. Нагадаємо, таких укриттів в місті є 36, а ОСББ не мають на них жодних прав.

«Якщо десятки мільйонів гривень наших з вами грошей (з місцевого бюджету) були витрачені на облаштування укриттів в школах, садочках та інших закладах, то має бути контроль за тим чи ефективно і правильно вони використані. Тим паче, що тема укриттів в Рівному, як зрештою і в інших містах України, актуальна надовго», - зауважила Галина Кульчинська на власній сторінці у Фейсбук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews