У Дубні розпочав роботу новий відділ організації несення служби патрульної поліції

14.11.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль разом із керівником Національної поліції України Ігорем Клименком та першим заступником начальника Департаменту патрульної поліції Олексієм Білошицьким відкрили відділ організації несення служби у місті Дубно.

Учора патрульна поліція виїхала на траси міжнародного значення з проблисковими маячками. Згодом працюватимуть і по всьому Дубенському районі.

В колективі відділу є внутрішньо переміщені особи із Маріуполя, Лисичанська, Сєвєродонецька та інших міст Донеччини та Луганщини.

«Це люди, які евакуйовували постраждалих з окупованих територій. Відсьогодні вони будуть обмінюватися досвідом із колегами з Рівненщини. Та головна мета - безпека наших громадян. Це стратегічний підрозділ для покращення реагування, аби поліція була ще ближчою до жителів Дубенського району», - зазначив Віталій Коваль.

Рівненська область - пілотна в такому проєкті. Далі він масштабуватиметься на всю Україну.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews