Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав кордон з Білоруссю: як там справи

17.11.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Разом із військовим керівництвом начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль перевірили обстановку на кордоні із білоруссю. А також опрацювали ділянки, які потрібно підсилити фортифікаційними спорудами.

- Побували на нульовій відмітці кордону. Можу запевнити, що всі 218 кілометрів відповідальності Рівненської області – непорушні. Тут панує спокій і зосередженість військових. Сьогодні визначаємо, які ділянки потрібно укріпити захисними парканами та іншими фортифікаційними спорудами, - зазначив Віталій Коваль.

Щодня поблизу кордону ведуться роботи для укріплення території. Облаштування проводиться у декілька способів захисту. Це і протитанкові рови, і зони мінування. Наразі розпочинаються роботи зі встановлення паркану.

Віталій Коваль додав, що вмотивованість населення в прикордонних районах на високому рівні. Також тут максимальна кількість ДФТГ, що є повноцінною складовою сектору оборони. Люди вмотивовані, а добровольчі батальйони постійно проходять навчання. 

- Після звільнення Херсону в людей з’явилося відчуття наближення перемоги, - підсумував очільник ОДА.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews