Працівники рівненських сервісних центрів стали донорами

18.11.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У рамках другого етапу всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху працівники сервісних центрів МВС в Рівненській області взяли участь у загальнонаціональній благодійній акції зі здачі крові «Здай кров – врятуй життя».

Для співробітників сервісних центрів МВС - це не просто участь, а стиль життя. Адже чимало працівників установи регулярно відвідують центр служби крові.

На жаль, військові реалії сьогодення наклали відбиток на усі сфери нашого життя. Під час активних бойових дій внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну питання донорства крові та її компонентів стало надзвичайно нагальним. Тож долучення  до донорського руху – це шанс реально допомогти і врятувати три життя однією донацією. 

Окрім того, не варто забувати,  що під час війни ніде не поділися  й дорожні аварії, у яких травмуються люди.  Зазначимо, що в Рівненській області за десять місяців 2022 року трапилося 2224 дорожньо-транспортних пригод, 120 з яких – за участю дітей. І їм також потрібна кров.

Нагадуємо, що донором крові чи плазми може стати кожна здорова повнолітня людина, яка важить більше 50 кілограмів. Щоб стати донором, потрібно звернутися до Рівненського обласного центру служби крові.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews