На Рівненщині у Корці встановили кисневу станцію

18.11.2022 17:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Комунальне некомерційне підприємство «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради обслуговує понад 34 тисячі жителів.

Головний лікар Володимир Сухий каже, що після встановлення кисневої станції кількість ліжок з кисневим забезпеченням зросте з 37 до 100. А це означає більш якісну медичну допомогу та більше врятованих життів. Корецьку міську лікарню відвідав народний депутат України від Рівненщини Роман Іванісов.

null
 

Рік тому до народного обранця звернулася громада з проханням посприяти встановленню кисневої станції, адже на той час регіон перебував у червоній зоні і кількість хворих на ковід, які потребували кисню, зростала щодня. Завдяки спільним зусиллям таки вдалося залучити кошти для виготовлення проектної документації та встановлення станції: з державного бюджету було виділено 765 тис. грн, з бюджету Корецької громади – 370 тис. грн.

Попереду зима й треба бути готовими до всього, кажуть жителі Кореччини, тому радіють, що, принаймі, проблему з кисневим забезпеченням вирішено.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews