В одному з мікрорайонів Рівного з'явилося Містечко Незламності

08.12.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Ціле Містечко Незламності начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відкрив учора в Рівному у мікрорайоні «На Щасливому» разом із секретарем Рівнеради Віктором Шакирзяном. Про це очільник області повідомив на своїх сторінках у соцмережах.

Це 16 будиночків, які обладнані розкладними ліжками, матрацами, термоковдрами. Площа кожного з них – 17 метрів квадратних. Тут є світло, тепло та інтернет. Можна зарядити гаджети. Завжди є чергові медик, соцпрацівник та поліцейський. Конструкції водонепроникні та мають вогнезахисне покриття.

Локація вибрана невипадково. Адже на мікрорайоні мешкають 15 тисяч рівнян. І донині тут не було жодного Пункту Незламності.

Ще у вересні Віталій Коваль разом з нардепом Дмитром Соломчуком зустрілися (https://t.me/vitalykoval8/8136) із представниками Шведського агентства з питань цивільних ситуацій. Тоді домовилися про передачу на Рівненщину 500 таких будиночків. Вже вчора частину з них розгорнули як Пункти Незламності, що утворили ціле містечко.

Далі подібні пункти на базі шведських будиночків облаштовуватимемо по всій області. А також в Квасилові та у ще одному густонаселеному районі Рівного - Північному.

Нині на Рівненщині маємо 176 «Пунктів Незламності» і ця кількість постійно зростає. Перелік адрес можна знайти за посиланням https://nezlamnist.gov.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews