Спортсмени з Рівненщини візьмуть участь у Чемпіонаті України з боксу серед молоді, який відбудеться у Львові

12.12.2022 07:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

з 12 по 18 грудня у Львові відбудеться Чемпіонату України з боксу серед молоді, в рамках якого також проходитиме XX Ювілейний турнір на призи Андрія Котельника.

У змаганнях візьмуть участь понад 150 найсильніших молодих майстрів шкіряної рукавички - хлопців та дівчат з усіх куточків нашої держави.

Народний депутат України від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов повідомив на своїй сторінці у ФБ про те, що вирішив підтримати цей спортивний захід, адже у турнірі братимуть участь молоді спортсмени з Рівненщини. За оцінкою Андрія Котельника, учасники з Рівненської області завжди потужні.

Роман Іванісов впевнений, щонеобхідно  підтримати наших молодих спортсменів, надати їм можливість випробувати свої накопичені навички. "Особисто знайомий з Андрієм Котельником, віце-президентом Федерації боксу України, і знаю, наскільки щиро він прагне цих перемог від українських спортсменів і вкладає у них своє серце. Цього року захід присвятили пам’яті боксерів України, які загинули внаслідок російської агресії".

13 грудня відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату, протягом тижня у львівському спорткомплексі «Олімпік» визначатимуться найкращі. Запрошую усіх, хто має таку можливість, відвідати захід та підтримати наших спортсменів, пропонує народний депутат Роман Іванісов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews