У Рівному знову годують гарячими обідами мешканців у скрутному становищі

22.12.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Розташують пукнт харчування у центрі міста за кінопалацом «Україна». Запустили його з ініціативи Комунального підприємства Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг та за підтримки Департамент соціальної політики Рівненської міської ради.

Допомога розрахована на тих людей, які опинились у скрутному становищі та потребують нашої уваги та допомоги, особливо у зимовий період - це безхатченки, пенсіонери, малозабезпечені, в тому числі з внутрішньо-переміщених осіб. Їжу готують та доставляють працівники комунального підприємства - загалом близько 50-60 порцій щоденно.

Обіди та гарячий чай можна отримати з понеділка по п’ятницю о 13:00 год за приміщенням кінотеатру «Україна» та щоденно за адресою: м. Рівне,вул. Жоліо Кюрі, 21, КП Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг, де також діє кімната обігріву.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews