Віталій Коваль привітав рівненських енергетиків з їх професійним святом

23.12.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

22 грудня в Україні відзначають День енергетика. З цієї нагоди начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль привітав колективи «Рівнеобленерго» та «Укренерго». 

«Дякую, що гідно тримаєте енергетичний фронт Рівненщини. Від 24 лютого ви самовіддано, попри небезпеки, працюєте 24/7, забезпечуючи блага людей. І впевнено кожен на своєму місці, долаєте ці  виклики. Ви - титани, які також наближають перемогу. Бажаю кожному бійцю енергетичного фронту сил, міцного здоров'я, оптимізму та спокою на душі. Наша мета одна – перемога. Тримаймо стрій», - звернувся до енергетиків Віталій Коваль.

Нагадаємо, попри обслуговування абонентів Рівненщини, а їх –  понад 400 тисяч, бригади енергетиків допомагають відновлювати електромережі на деокупованих територіях. Бригади служби ліній та електромонтери області близько трьох місяців відбудовують енергосистему Херсонщини.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews