Волонтери у Дядьковицькі громаді виготовляють для наших захисників смаколики

30.12.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На базі Малошпаківського закладу дошкільної освіти, що у Дядьковицькій ТГ, організували справжню майстерню з виготовлення енергетичних батончиків для військових.

Кілька днів поспіль за власною рецептурою місцеві волонтери – а це працівники самого ДНЗ, виготовляють поживні перекуси. Оздоблюють їх патріотичною символікою та листівками зі словами подяки. 

Використовують лише корисні інгредієнти: горіхи, пластівці, родзинки, насіння соняшника, льону, гарбуза, сухофрукти та мед. Вага одного такого смаколика - 80 грам. На сьогодні вже виготовлено понад 22 кг поживних перекусів.

Зі складниками допомагають небайдужі односельці. Однак потреба у продуктах не зникає. Тож ініціатори благодійної справи будуть вдячні жителям Дядьковицької сільської ради та старостинських округів за допомогу і просять ділитися складниками для смачних гостинців, які передаватимуть нашим захисникам.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews