У Рівному стартував відбір до НК Верес: як він проходить

16.01.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Участь у першому дні народного відбору взяли півтори сотні футболістів.

На синтетичному полі тренувальної бази рівненського Вереса, а також на синтетичному полі стадіону Імпульс у Рівному цими вихідними стартував народний відбір до народного клубу. Участь у першому тренувальному дні взяли понад 150 футболістів. Це аматори та професіонали із Рівненщини, а також - сусідніх областей.

Усі учасники відбору намагалися проявити себе у п'яти вправах. Це обіграш один в один, квадрат, удари по воротах на техніку, ведення м'яча на швидкості, двостороння гра.

Відбір проводять асистенти головного тренера Вереса Микола Лапко, Олександр Зотов, Дмитро Бабенко. А також - головний тренер народного клубу Верес Юрій Вірта. Вони упродовж дня постійно спостерігали за тренуваннями на обох локаціях.

Триватимуть заняття до 18-го січня включно. Нагадаємо, один, а можливо навіть декілька переможців відбору - поїдуть на збори до Туреччини з основною командою і за його підсумками матиме шанс підписати професійний контракт з Вересом.

Пресслужба НК Верес


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews