Депутати повинні заблокувати рішення виконкому про підняття тарифів, - Батьківщина

18.01.2023 13:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Голова фракції "Батьківщина" у міській раді Галина Кульчинська підсумувала результати вчорашніх депутатських обговорень та критично висловилась з теми підвищення тарифів на тепло у Рівному.

Вже цієї п'ятниці члени виконкому візьмуться за розгляд нових тарифів "Рівнетеплоенерго". Втім, будь-яке рішення виконкому депутати Рівнеради мають повне право скасувати, якщо воно не відповідає інтересам рівнян. Про це заявила Галина Кульчинська.

null
"У Рівному немає економічно обґрунтованих тарифів, а є розрахунки, які міському департаменту економіки подає на затвердження приватне підприємство "Рівнетеплоенерго". А департамент економіки без жодного професійного аудиту і моніторингу їх погоджує", - зауважила Галина Кульчинська.

Депутатів під час обговорення також обурила озвучена позиція керівництва "Рівнетеплоенерго" стосовно десятирічної діяльності у місті Рівне, яку підприємство вважає нерентабельною. "Їх офіційний фінансовий звіт за 2021 рік показує нам чистого прибутку 130 000 000 грн", – зауважують батьківщинівці.

Наприкінці розмови про тарифи Галина Кульчинська публічно звернула увагу керівництва "Рівнетеплоенерго" на категоричну недопустимість їхньої практики застосування колекторських послуг до підприємців, які мають заборгованість.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews