У Рівному триває робота депутатських комісій, які перевіряють облаштування та утримання укриттів

28.01.2023 12:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Про роботу комісії, що перевіряє використання коштів на облаштування укриттів, розповіла депутатка Рівнеради від "Батьківщини" Олена Нездюр. Депутатка також охоче поділилась світлинами з останнього візиту до одного з рівненських садочків.

"Різні заклади, різні підрядники, об‘єми робіт та умови виконання - і як наслідок - різний результат, але важливу роль в цьому ланцюжку відіграє саме керівник закладу", - прокоментувала Олена Нездюр.

null
Нагадаємо, у листопаді минулого року голова фракції «Батьківщини» у міській раді Галина Кульчинська запропонувала створити три контрольні депутатські комісії з використання коштів міста на облаштування і утримання укриттів, серед напрямків: використання коштів на облаштування укриттів в дошкільних і культурологічних закладах міста.
 
null

«Якщо десятки мільйонів гривень наших з вами грошей (з місцевого бюджету) були витрачені на облаштування укриттів в школах, садочках та інших закладах, то має бути контроль за тим чи ефективно і правильно вони використані. Тим паче, що тема укриттів в Рівному, як зрештою і в інших містах України, актуальна надовго», - заявила раніше Галина Кульчинська на власній сторінці у Фейсбук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews