Виділити кошти на військові потреби негайно - вимагає «Батьківщина» Рівненщини

10.02.2023 13:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Не саботувати ініціатив щодо фінансування військових потреб вимагають депутати «Батьківщини» у Рівненській міській раді. Нагадаємо, що вчора відбувалась сесія міськради, на якій розглядали в тому числі бюджетні питання.

Власне питання виділення коштів для оборони регіона та міста на сесії виявилося вкрай дискурсивним. У країні триває війна, тому питання забезпечення військових потреб для нас залишається першочерговим, - наполягає «Батьківщина».

null
Фото "Батьківщина" Рівненщини

Депутати "Батьківщини" всіляко форсуватимуть питання виділення зазначеної суми на оборону. Про це заявила голова фракції партії у міськраді Галина Кульчинська.

«Якщо у найближчі дні сесія Рівнеради таки не стане спроможною виділити військовим  в оборонний бюджет нашої області 200 мільйонів гривень (з 3,5 мільярдного свого бюджету), то вона має бути розпущена. І причому негайно - за саботаж під час воєнного стану!», - заявила Галина Кульчинська: «Соромно за відмовки ряду депутатів робити це вже і зараз без всяких попередніх умов. Особливо соромно було за це  перед головою фронтової Луганської області Сергієм Гайдаєм, котрий виступав сьогодні на сесії Рівнеради».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews