Рівненські захисники зможуть протезувати зуби безкоштовно

22.02.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Послугами обласної стоматологічної поліклініки можуть скористатися захисники з Рівненщини. У  2023 році безкоштовне зубопротезування також проводиться ветеранам війни, постраждалим учасникам Революції Гідності та родичам Героїв Небесної Сотні.

Як розповіла директорка департаменту соціальної політики Рівненської ОДА Роза Слободенюк, право на безкоштовне та пільгове зубопротезування надається один раз і у межах до 15 тисяч грн. 

Для того, щоб скористатися пільговим протезуванням зубів, потрібно особисто звернутися до Рівненської обласної стоматологічної поліклініки за адресою: м.Рівне, вул.Поштова 11 (тел. для довідок - 097 582-82-04).

При реєстрації необхідно мати копії таких документів: паспорта, ідентифікаційного коду, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, або посвідчення учасника бойових дій тощо, документа про участь особи у захисті територіальної цілісності та оборони.

Пільгова стоматологічна допомога надається у межах обласної програми соціальної підтримки захисників та захисниць України на 2023-2025 роки. Послуги фінансуватимуться за бюджетні кошти, що передбачено програмою медичних гарантій. Також з обласного бюджету на послуги зубопротезування передбачили близько 1 млн грн.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews