На Хмельницькій АЕС працювала балансова комісія за підсумками роботи 2022 року

22.02.2023 16:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


22 лютого під головуванням генерального директора ВП ХАЕС Андрія Козюри відбулась балансова комісія за підсумками роботи підприємства 2022 року.

Під час роботи внутрішньої балансової комісії основну увагу звертали на аналіз та вирішення важливих виробничих питань. Ефективність управління оцінювалася на основі виробничих показників та досягнення цілей з урахуванням дотримання правил та вимог експлуатаційної безпеки, охорони праці, трудової та виконавської дисципліни.

Значну увагу приділено проблемним питанням, детальний аналіз та вирішення яких сприятиме вдосконаленню виробничих процесів. За результатами проведення балансової комісії будуть розроблені відповідні коригуючі заходи.

Воєнний 2022 рік змінив життя кожного громадянина України. Колектив Хмельницької АЕС працює злагоджено та сумлінно, тримаючи енергетичний фронт країни. Кожен підрозділ енергетичного підприємства виконує поставлені завдання, щоб забезпечити безпечну та надійну роботу ядерного об’єкта.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews