Сьогодні роковини жаху, страждань і горя, - Роман Іванісов

24.02.2023 14:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Україна вже рік протистоїть повномасштабному вторгненню Росії, яке розпочалося зранку 24 лютого. Це рік змінив українців назавжди. 
«Сьогодні роковини жаху, страждань і горя, - Роман Іванісов. - Але й річниця нашої сили, незламності і абсолютної єдності.
Україна стоїть і вистоїть, бо кожен на своєму фронті наближає перемогу! Наші залізні люди військові - хлопці і дівчата, які не бояться дивитися у вічі ворогу, і міцно тримають кожен сантиметр української землі. Наші волонтери і волонтерки, які роблять неможливе можливим завдяки своїй наполегливості. Наші «білі янголи», які під кулями вивозять з найнебезпечніших ділянок фронту мешканців населених пунктів. Наші пересічні громадяни, пенсіонери, які у підвалах катають тушонку та ліплять вареники для ЗСУ, а ще встигають збити ворожого дрона банкою солоних огірків. Наші безстрашні лікарі, які навіть без світла врятували тисячі життів, і продовжують це робити у критичних умовах.
 
Наші енергетики, зв’язківці, і комунальники, які героїчно, попри ракетні небезпеки і погодні умови, ліквідовують наслідки обстрілів та повертають людям життєво необхідні послуги. Наші рятівники, які цілодобово розбирали завали та рятували постраждалих, ліквідували наслідки ракетних атак. Наші хакери і партизани, громадяни, які пережили і переживають окупацію, яким дуже важко, але вони не здаються. Наші безстрашні вчителі, які попри все продовжували вчити наших дітей з підземки, кав‘ярні на генераторі, відділень Розетки чи Нової пошти.
Усім вам низький уклін і величезна вдячність!
 
Окремо вдячній своїй команді. З першого дня війни всі ми перетворилися на волонтерів. Тонни гуманітарної допомоги дійшли до всіх, хто її потребував: військові, внутрішні переселенці, громадяни, які в зв‘язку з війною опинилися в скрутному становищі. І ми продовжуємо допомагати.
Єдність - наша зброя. Тому ми обов‘язково переможемо!
Вічна і світла пам‘ять усім нашим військовим та цивільним громадянам, загиблим від ворожих обстрілів і закатованих... Ми ніколи цього не пробачимо!», - народний депутат України від Рівненщини, член Антикорупційного комітетут ВРУ Роман Іванісов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews