Роман Іванісов: Для окремої 110 бригади територіальної оборони в складі ЗСУ поїхали «очі»

25.02.2023 18:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат Верховної Ради України від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов разом зі своєю командою продовжує надавати допомогу підрозділам Збройних Сил України. Ось що народний депутат пише на своїй сторінці у FB:

null
 
"Сьогодні для окремої 110 бригади територіальної оборони в складі ЗСУ поїхали «очі». На дані планшети буде встановлено програму «Кропива», за допомогою якої можна буде чіткіше та швидше відслідковувати ворожі позиції. Та, відповідно, оперативніше та ефективніше реагувати на кожен підступний крок загарбника. Зі свого фронту, ми з командою робимо все, що в наших силах, аби наблизити довгоочікувану перемогу! У бригаді, зокрема, воюють і наші мужні бійці з Рівненщини, яких ми вже протягом тривалого часу підтримуємо. Хлопці, частину вашого завдання виконав!Бережіть себе і Україну! Слава ЗСУ!"

 #Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет #StopRussia #supportukraine #russiaisaterroriststate 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews