Рівненський перинатальний центр отримав обладнання від закордонних благодійників (ФОТО)

08.03.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненський обласний перинатальний центр отримав інкубатор, фетальний монітор, реанімаційну систему, ліжко-трансформер та інше. За словами першого заступника голови ОДА Сергія Подоліна обладнання від благодійників з Латвії та Ірландії встановлять в укритті закладу.

Гуманітарний вантаж надійшов завдяки співпраці із громадськими організаціями MedAid4Kids Ireland та «TEV», а також благодійного фонду «Лісівник волині».

«Дякуємо та цінуємо таку допомогу! Нагадаю, нещодавно у перинатальному реконструювали укриття. В приміщенні площею понад півтори сотні квадратів облаштували пологовий зал, операційну, палату інтенсивної терапії та реанімації та санітарну кімнату. А від початку повномасштабного вторгнення в перинатальному народилося понад 2 тисячі немовлят, з них 11 з’явилися на світ в укритті закладу. Майже 200 породіль – переселенки з інших регіонів», - зазначив Сергій Подолін.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews