У Рівному відбулася Здорова прогулянка: як це було (ФОТО)

03.04.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Понад 150 медичних послуг на свіжому повітрі отримали відвідувачі медичного заходу у Парк культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка. Рівнянам та гостям міста вимірювали рівень глюкози крові, холестерину та насичення киснем крові, перевіряли рівень артеріального тиску та розраховували індекс маси тіла, вакцинували проти COVID-19 та тестували на ВІЛ/СНІД і гепатит.

А ще була унікальна можливість в неформальній обстановці отримати лікарські рекомендації щодо збереження здоров’я, в тому числі жіночого, здорового харчування, попередження хвороб серцево-судинної системи та цукрового діабету, тощо. Лікарі закладів охорони здоров’я Рівненської міської ради консультували з приводу наслідків перенесеного захворювання на COVID-19, захворювань молочної залози та важливості проведення профілактичних щеплень, в тому числі проти коронавірусної хвороби.

Окрім того, усі бажаючі мали можливість спробувати свої сили у «скандинавській ходьбі» та опанувати навики надання домедичної допомоги.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини та люди сидятьНа зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 2 людини

Пресслужба Управління охорони здоров'я Рівного


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews