Хмельницька АЕС продовжує свою профорієнтаційно-освітню діяльність

12.04.2023 15:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Освітній проєкт «Віртуальна екскурсія по Хмельницькій АЕС» спеціалісти відділу роботи з громадськістю і ЗМІ цього разу презентували у Нетішинському професійному ліцеї.

Ліцеїсти мали змогу не тільки ознайомитися з принципами роботи та технологічними процесами ХАЕС, а й взяти участь у цікавих вікторинах. Найактивніші отримали подарунки від Українського Ядерного Товариства та Хмельницької АЕС.

null

Традиційним на початку заходу стало онлайн-спілкування генерального директора ВП ХАЕС Андрія Козюри зі здобувачами освіти у форматі запитання-відповідь. Переважна більшість запитання була про можливості працевлаштуватися на енергопідприємстві. Андрій Козюра дав «дорожню карту» для кандидатів на вакансії, наголосивши при цьому, що, за умови відповідної освіти, будь-хто може працевлаштуватися на ХАЕС, якщо буде володіти відповідними навичками та якостями.

На заході також були присутні заступник генерального директора ХАЕС з персоналу Володимир Гудзь та голова ВП ГО «Українське Ядерне Товариство» у м. Нетішин Володимир Цибульський, які із задоволенням відповідали на запитання учнів та заохочували до участі в освітніх проєктах ХАЕС.

null

Натомість, представники ліцею організували екскурсію навчальним закладом з акцентом на робітничих професіях потрібних ХАЕС. Сподіваємося, що кадровий резерв Хмельницької АЕС дуже скоро поповниться достойними молодими фахівцями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews