Ще майже півсотні підприємців з Рівненщини отримали гранти на свою справу

19.04.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

За підсумками четвертої хвилі цьогорічної грантової програми «єРобота»: Своя справа» бізнес отримав 44 гранти від держави. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Рівненщина залишається у топ-3 з-поміж всіх регіонів за кількістю переможців. Загалом у 2023 році гранти отримали 110 учасників програми з Рівненської області. Для реалізації їх підприємницьких ініціатив буде створено 236 нових робочих місць», - сказав очільник області.

Також додав, що найпопулярнішими сферами, в яких працюють грантоотримувачі, є: оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів; тимчасове розміщування й організація харчування; переробна промисловість.

Нагадаємо, в рамках проєкту «єРобота» через портал «Дія» доступні п’ять програм («Грант на власну справу», «Грант на сад», «Грант на теплицю», «Грант на переробне підприємство», «Грант для ветеранів та членів їх сімей»). Детальна інформація про умови участі за посиланням: https://bit.ly/3UISLxg.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews