Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль проінспектував простір для дітей в Дубенському замку

08.05.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Понад 500 дітей уже відвідали дитячу точку «Спільно» від ЮНІСЕФ у Дубенському замку. Під час однієї з робочих поїздок в Дубно там побував і начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Особисто переконався, що тут створений комфортний простір для цікавого і пізнавального дозвілля діток. Дубенський замок став першим серед замків світу, в якому облаштували Дитячу точку «Спільно». Такі кімнати допомагають соціалізації дітей та швидшому подоланню психологічних наслідків війни», - зазначив очільник Рівненщини.

У затишному просторі для наймолодших безкоштовно працюють професійні педагоги, аніматори та психологи. Тут проводять різноманітні активності: і творчі заняття, і арт-терапію, майстер-класи і розвиваючі ігри.

На зображенні може бути: 1 особа та грає в більярдНа зображенні може бути: дитяча іграшкаНа зображенні може бути: іграшкаНа зображенні може бути: всередині приміщення та вітальня

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews