«Неспроможна держава: Інструкція з розшматування Росії»: Рівнян запрошують на презентацію книги

10.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
З книжковим туром Рівне відвідає письменник Януш Буґайський. Його найновіша книга - Неспроможна держава: Інструкція з розшматування Росії - буде презентована рівнянам вже цього тижня.
 
Януш Буґайський є старшим науковим співробітником Фундації Джеймстаун (Jamestown Foundation), що у Вашинґтоні, округ Колумбія. Він є експертом із Росії, Центральної та Східної Європи і трансатлантичних відносин, а також автором понад 20 книг; читав лекції в провідних університетах і наукових інститутах, написав незліченну кількість статей для американських і європейських медіа. За його експертною думкою звертаються парламенти всього світу. Англомовна версія Неспроможної держави: Інструкції з розшматування Росії (Failed State: A Guide to Russia’s Rupture) видана Фундацією Джеймстаун.
 
Буґайський, як і багато інших поважних політичних коментаторів, переконаний: подібно, як Перша світова війна сприяла краху царської імперії, а невдала війна в Афганістані 1979–1989 років призвела до розпаду совєцької імперії, нинішня, неспровокована й злочинна, війна Росії проти України може виявитися ключовою рушійною силою для розпаду фіктивної Російської Федерації, що насправді є нічим іншим, як черговою ітерацією Московитської імперії та потьомкінською великою державою.
 
Януш Буґайський відвідає Рівне 11 травня.
О 17:00 він презентує свою книгу у виставковій залі МБК.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews