У Рівному побували представники USAID: говорили про підтримку жіночого та сімейного бізнесу

11.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора в Рівному працювали представники USAID. Менеджерка проєктів Наталія Петрова та керівниця програми «Конкурентоспроможна економіка України» Олеся Залуська розповіли про грантові можливості для підприємців.

Жіночі та сімейні малі і середні бізнеси, що виготовляють товари або надають послуги, зможуть отримати грант у розмірі від 10 до 35 тисяч доларів. Заявки приймаються до 24 липня. Деталі за посиланням https://bit.ly/44PHXCc.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль привітав учасників заходу.

null
Фото : РОВА

На Рівненщині за минулий рік стало на 3,5% більше підприємців. І це основа економіки будь-якої розвинутої країни – малий та середній бізнес.

- Ми не маємо думати лише про великі заводи, тому що ця епоха вже пройшла. Сьогодні настав час підприємців, які мають великі амбітні цілі, стають лідерами і розвивають прекрасні компанії. Дякую рівненським підприємцям за те, що змогли, пішли далі, незважаючи ні на що. І вкотре закликаю використовувати всі можливості: грантові, кредитні і державні програми. Адже «економічний фронт» як ніколи важливий, - зазначив начальник РОВА.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews