Вараська громада зібрала 45 тисяч гривень для свого земляка, який захищає Україну на фронті

16.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Минулими вихідними у Вараській громаді відбувся благодійний турнір з міні-футболу під гаслом Грай для ЗСУ.

За мету організатори благодійного заходу - Вараський молодіжний центр, ГО Відродження і розвиток, Вараська міська рада, Рівненська АЕС - поставили зібрати кошти на авто для 47 бригади в/ч А 7024 інженерно-саперної роти, командиру 3-го взводу сержанту з Вараша Сичу Євгенію Вікторовичу.

У турнірі взяли участь 14 команд, до яких увійшли представники міської влади, Національної гвардії, Рівненської АЕС, РТЦК та СП, рятувальники та активні жителі Вараської громади.

5444 2

Під час відкриття благодійного заходу заступник міського голови Дмитро Стецюк наголосив, що потрібно підтримати хлопців на передовій, бо завдяки подвигам цих Героїв ми продовжуємо жити і прославляти нашу Україну.

- Дякуємо нашим ЗСУ, за те, що сьогодні ми можемо тут розвиватися, розвивати економіку, грати у футбол та продовжувати жити. Ми дякуємо Євгену, який впродовж року перебуває на позиціях в Бахмуті, і до цього часу виконує службу. Дякую усім командам, які сьогодні присутні. Разом - ми сила, разом − ми непереможні. Пам’ятаймо головне не перемога, а участь, задля благородної справи, - сказав Дмитро Стецюк.

Символічно, що під час відкриття першим вдарив по м’ячу у ворота син Євгенія Сича - Максим.

Так, за результатами зіграних матчів команда Атом стала переможцем футбольного турніру Грай для ЗСУ. У фіналі, в напруженій боротьбі, вони перемогли команду Волинь з рахунком 3:2. Другу сходинку посіла футбольна команда Волинь, а ФК Свобода (молодь) - третю.

По завершенню кожна з команд отримала подяку за участь, а переможці - пам’ятні статуетки від організаторів цього турніру.

5704

Під час заходу було розіграно унікальну футболку з автографами гравців ФК Металіст 1925. Також присутні мали можливість подивитися на професійний фрістайл від Романа Шершня.

5546

Окрім цього на площі біля стадіону Ізотоп на гостей та жителів Вараської громади чекала виставка пожежної техніки, батут та гірки для дітей, частування смачною кашею.

Загалом організаторам благодійного турніру вдалося зібрати 45 тис. грн.

Пресслужба Вараської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews