Писали про незламність українців: Віталій Коваль нагородив юних журналістів

18.05.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Юних журналістів Рівненщини, які цьогоріч писали про незламність українців, нагородив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Тема - «Розповідаю світові про незламність українців».

«Про незламність українців я хочу говорити пошепки, як про саме сокровенне, але так, щоб почув увесь світ. Про силу духу мого народу, яка відродилася в кривавій війні, будуть ще сотні літ ходити легенди. Житиму у них і я, бо саме в цю страшну пору усвідомила себе українкою…».

«Це уривок з роботи учениці 9 класу Миротинської гімназії Здовбицької сільської ради. Ульяна Васільєва учасниця всеукраїнського конкурсу «Я - журналіст». І таких, як вона, цьогоріч 808 старшокласників з усіх областей України та 12 країн світу. На Рівненщині свої роботи подали 127 учасників – це рекордна кількість», - сказав Віталій Коваль.

Героями робіт юних журналістів стали військовослужбовці, волонтери, освітяни, медики, енергетики, журналісти. Усі, хто спільними зусиллями наближає нашу перемогу.

Очільник області також вручив нагороду учениці Тинненського ліцею Немовицької сільської ради Галині Занозовській. Саме її робота влучила в саме серце. В творі Галина розповідає про подвиг свого батька, який загинув, захищаючи нашу Батьківщину.

За умовами конкурсу, участь взяли представники всіх районів і більшості громад області, учні 8-11 класів загальної середньої та професійної освіти.

Нагадаємо, це вже 13-ті змагання з 2009 року, які організовує секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews